Disse cannabisfordelene for helsen er fantastiske

En gjennomgang utført av National Academies of Sciences, Engineering, and Medicines rapporterer det faktum at marihuana i den medisinske verden ofte brukes til å behandle kronisk smerte. Dette er fordi marihuana inneholder cannabinoid som kan bidra til å lindre denne smerten. Rapportering fra Harvard Health Publishing, denne planten kan lindre smerter på grunn av multippel sklerose, nervesmerter og irritabel tarmsyndrom. Ikke bare det, denne planten brukes til og med mye for sykdommer som forårsaker kronisk smerte, som fibromyalgi og endometriose. Denne typen fordeler har fått mange til å støtte legalisering av marihuana for medisiner i mange land. Finn ut mer på https://cbdrevo.no/cbd-olje-uten-thc-norge.

Å overvinne psykiske problemer

En studie publisert i Clinical Psychology Review viser bevis for at marihuana hjelper til med å overvinne visse psykiske problemer. Forskerne fant bevis for at denne planten kan bidra til å eliminere depresjon og symptomer på posttraumatisk stresslidelse.

Marihuana er imidlertid ikke den rette medisinen for psykiske helseproblemer, som bipolar lidelse og psykose. Fordi denne planten faktisk kan forverre symptomene til personer med bipolar lidelse.

Cannabis bremser utviklingen av Alzheimers

En studie publisert i Molecular Pharmaceutics fant at THC var i stand til å bremse dannelsen av amyloidplakk. Disse dannede plaketter kan drepe hjerneceller assosiert med Alzheimers.

THC hjelper til med å blokkere dette plakkfremstillende enzymet i hjernen slik at det ikke dannes. Imidlertid er denne forskningen fortsatt på et tidlig stadium, så den trenger flere forsterkningsstudier.

Det øker lungekapasiteten

I en studie publisert i Journal of the American Medical Association i januar 2012 ble det nevnt at marihuana ikke skader lungefunksjonen. Faktisk kan denne ingrediensen øke lungekapasiteten. Lungekapasitet er lungens evne til å holde luft når du puster.

I den forskningen tok forskerne prøver fra 5115 voksne rundt 20 år. Røykere mistet lungefunksjonen i løpet av denne tiden, men marihuana-brukere viste til og med en økning i lungekapasiteten.

Dette er relatert til bruken av marihuana som vanligvis suges dypt. Derfor konkluderte forskerne med at dette kan være en slags øvelse for lungene. Imidlertid kan selvfølgelig langvarig eksponering for høydose marihuanarøyk skade lungene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *