Forstå fordamperen og den korte guiden til bruk av den

Røyking krever ikke at du plages med å brenne det lenger, og det vil ikke forstyrre noen rundt deg igjen. Det er på grunn av oppfinnelsen av vaporizer som selges rundt om i verden, komplett med elektrisk sigarutstyr. Sjekk vår vape -butikk for å få den beste vape og alt det som er relatert til det. Besøk oss på e Sigarett med Nikotin – Norge 2021 ~ KUN 149,- ~ eNikotin

Den elektriske sigaretten er en alternativ måte å røyke på, og den er også mer praktisk, elegant og sunnere. Når du bruker den elektriske sigaren, trenger du ikke å bruke fyrstikker, brenne og puste inn røyken. Bruk av elektrisk sigar krever bare at du trykker på en knapp. Den elektriske sigaren vil heller ikke produsere aske eller røyk akkurat som den vanlige tobakksigaretten, så det vil ikke forstyrre noen rundt deg. Dessuten bruker ikke den elektriske sigaren eller fordamperen sammensetningen av farlige forbindelser som er funnet i den konvensjonelle tobakksigaretten. Den elektriske sigaren inneholder ikke TAR og tobakk som inneholder tusenvis av farlige kjemikalier. Så hvordan kunne røykere få den bedre følelsen ved å bruke denne elektriske sigaren? Selvfølgelig kan de det. Den elektriske sigaren eller dampen er spesielt designet, ferdig med den spesielle væsken eller de som kalles e-væske. Med det elektriske sigarutstyret vil denne elektriske e-væsken bli oppvarmet ved temperaturen rundt 100 opp til 300 grader C til den genererer flytende damp. Denne flytende dampen har samme rolle som røyken i den konvensjonelle tobakksigaretten. Denne kan imidlertid brukes uten å tilsette nikotin i den.

Her er den korte guiden som kan brukes av nybegynneren:

1. Trykk på strømknappen for å slå den på eller av.

2. Ikke glem å fylle forstøveren med e-væsken (ikke mer enn halvparten).

3. Koble forstøveren til batteriet ved å vri den med klokken.

4. Trykk på knappen til indikatorlampene lyser, og pust deretter inn damp sakte fra munnstykket for å forhindre at du hoster.

5. Etter at dampen du har pustet inn er tilstrekkelig, trykker du på knappen igjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *