Hva du skal ta når du fisker

Alle som har drevet med sjøfiske i noen tid, vil ha bygget opp en samling taklinger. Fra stenger og hjul til sluk, disgorgers, lamper og det endeløse valget av terminalutstyr kan det være svært vanskelig å bestemme seg for hva du skal ta på fisketur og hva du skal legge igjen hjemme. En klage som ofte blir hørt fra sportsfiskere er at de skulle ønske at de kunne reise lettere og ikke bli fastlåst av å ha med seg for mye utstyr når de fisket. Det er alltid en balanse mellom å ta riktig mengde utstyr slik at en sportsfisker får dekket alle hendelser under en fiskeøkt, og så ikke ta for mye utstyr som de ikke vil trenge eller bruke. Gå til sealine-products.no og få den beste.

I dette scenariet vil vi vurdere hva en sportsfisker trenger for en sommerøkt på dagtid som spinner for bass og pollock (med mulighet for også å fange makrell) på tvers av en rekke steinmerker. Det foreslås at sportsfiskeren skal fiske i tre eller fire timer og flytte fra merke til merke i løpet av denne tiden.

Lineklippere og ekstra terminal takler varer: Selv om sportsfiskere som lokker fiske ikke trenger å ta med seg mye ekstrautstyr, ettersom det ikke er behov for å lage rigger og ofte kan de ganske enkelt knytte lokket de ønsker å bruke på slutten av linjen og begynn å fiske. Imidlertid må de ta lineklippere for å kutte snoren når de bindes på nye lokker, og det er også en god idé å ta noen ekstra svivler, splittringer og diskantkroker i tilfelle noen blir skadet på spinnere de bruker og må bli erstattet.

Lokker: sportsfiskere må tenke på hvor mange spinnere og lokker de vil ha med seg, ettersom mange av steinete merker som produserer god fisk også vil være veldig tette og sportsfiskere kan potensielt miste mange lokker under en fiskesession. Sportsfiskere kan ta en rekke spinnere i forskjellige vekter, og det kan også være lurt å ta noen overflateplugger eller grunne dykkerplugger samt geler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *